Verbouwing CBR examencentrum Barendrecht

//Verbouwing CBR examencentrum Barendrecht

Verbouwing CBR examencentrum Barendrecht

Op maandag 8 september start de verbouwing van de CBR-examencentra Barendrecht, Haarlem en Hoogeveen. De centra worden geschikt gemaakt voor het nieuwe theorie-examenproces. Dat vervangt het bekende klassikale theorie-examen én het schriftelijke examen voor het beroepsvervoer. Tegelijk wordt de inrichting van de centra klantvriendelijker.

Tijdens de verbouwing kunt u voor een theorie-examen terecht in een van de overige theorie-examencentra. Ook kunt u uw theorie-examen dan afleggen in de CBR-locatie aan de Noorderbocht 25 in Rotterdam, dat tijdelijk wordt ingericht als theoriecentrum.

In de verbouwingsperiode gaan de praktijkexamens en rijtesten in Haarlem en Hoogeveen gewoon door op de huidige locatie. De praktijkexamens die bij Rijschool BREAK gepland staan in Barendrecht worden dan afgenomen vanuit tenniscentrum IJsselmonde (Akkeroord 10) in Rotterdam en de rijtesten vanaf CBR-examencentrum Noorderbocht 25 in Rotterdam.

Vanaf maandag 20 oktober kunt u voor de praktijkexamens en rijtesten in Barendrecht, Haarlem en Hoogeveen gebruik maken van de centra in nieuwe stijl. Vanaf eind oktober gaat daar het individuele theorie-examen op een touchscreen van start.

Break Rijschool BREAK, de rijschool van Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

By |2014-09-09T21:19:10+00:00augustus 28th, 2014|Algemeen|Reacties uitgeschakeld voor Verbouwing CBR examencentrum Barendrecht

About the Author: