Slagingspercentages

/Slagingspercentages
Slagingspercentages2017-11-15T15:24:24+00:00

Slagingspercentages

Bij Rijschool Break streven we ernaar dat onze leerlingen in een keer slagen voor het praktijkexamen. Helaas lukt het niet bij alle leerlingen om tijdens het eerste praktijkexamen de CBR examinator te overtuigen. De kans op slagen bij het praktijkexamen wordt vergroot wanneer de leerling een tussentijdse toets doet. Tijdens de tussentijdse toets gaat de leerling met een CBR examinator een examenroute rijden. Aan het eind van de tussentijdse toets bespreekt de examinator de verbeterpunten met de leerling. Wanneer de bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets met een voldoende worden afgerond, krijgt de leerling vrijstelling van de bijzondere verrichtingen op het praktijkexamen.

Slagingspercentage motorrijbewijs

Het slagingspercentage voor het AVB examen (voertuigbeheersing) ligt gemiddeld op 96-100% bij de eerste examens en 46-50% bij de herexamens.

Rijschool Rotterdam - slagingspercentage

Rijschool Rotterdam - Autorijles

Voor het tweede motorexamen AVD (verkeersdeelneming) ligt het slagingspercentage voor het praktijkexamen gemiddeld tussen de 56-60% en bij de herexamens is dit slagingspercentage 46-50%.

Rijschool Rotterdam - slagingspercentage

Rijschool Rotterdam - motorrijlessen

 

Slagingspercentage autorijbewijs in Rotterdam

Het slagingspercentage voor de autorijlessen ligt gemiddeld tussen de 51-55% bij het praktijkexamen. Bij het herexamen is dit eveneens gemiddeld 51-55%.

Rijschool Rotterdam - slagingspercentage

Rijschool Rotterdam - autorijlessen

 

Bron: Rijschool Gegevens CBR (2017)