Rijschool Schiedam

/Rijschool Schiedam
Rijschool Schiedam2017-11-21T19:20:20+00:00

Rijschool Schiedam: veilig onderweg naar je rijbewijs

Rijschool SchiedamVoor een betrouwbare en betaalbare rijschool in Schiedam kies je voor Rijschool Break. Wij helpen je op professionele wijze en met veel rijplezier aan je rijbewijs. Onze ervaren instructeurs stellen je op je gemak en stomen je in de juiste versnelling klaar voor het praktijkexamen. Je kunt bij Rijschool Schiedam terecht voor autorijlessen, motorrijlessen en theorielessen. Meld je direct online aan en profiteer van ons voordelige actiepakket.

Rijlessen met een vaste instructeur in een vaste lesauto

Rijschool Schiedam verzorgt zes dagen per week rijlessen in de gemeente Schiedam. Je krijgt les in een vaste en moderne lesauto, zodat je vertrouwd raakt met het voertuig. De rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Polo, Golf 7, Volvo V40 of Fiat Punto. Je lest in een vaste lesauto. Onze erkende instructeurs doen er alles aan om je op je gemak te stellen en helpen je van je eventuele faalangst af. Je krijgt les in blokuren (twee lessen van 50 minuten), omdat je zo het autorijden sneller onder de knie krijgt.

Motorrijlessen in blokuren

Je kunt bij Rijschool Schiedam tevens je motorrijbewijs halen. Deze lessen worden ook in blokuren gegeven. Er zijn motorjassen, motorhandschoenen en motorhelmen beschikbaar. Voor het motorrijbewijs dien je drie examens af te leggen: een theorie-examen, het AVB-examen (voertuigbeheersing) en het AVD-examen, waarbij je aan de examinator zeven oefeningen laat zien. Wij zorgen ervoor dat je op veilige wijze en in je eigen tempo je motorrijbewijs haalt.

Theorie-examen in het Nederlands of Engels

Voordat je aan het praktijkexamen voor je auto- of motorrijbewijs kunt deelnemen, dien je eerst je theorie-examen te halen. Wij geven dag- en avondcursussen, waarbij je les krijgt in kleine groepjes. Je kunt kiezen voor een klassikaal theorie-examen in het Nederlands of Engels. Heb je vragen of wil je zo snel mogelijk met rijlessen of theorielessen starten? Neem telefonisch (06 – 24 52 49 30) of per e-mail (info@rijschoolbreak.nl) contact op met Rijschool Break. Wij reageren binnen 24 uur.

 

Rijles Actietarieven