Rijschool Hendrik Ido Ambacht

/Rijschool Hendrik Ido Ambacht
Rijschool Hendrik Ido Ambacht2017-11-28T14:05:08+00:00

Rijschool Hendrik Ido Ambacht voor auto, motor en scooter!

Wat is er nu fijner dan de vrijheid tegemoet gaan in je eigen auto of op je eigen motor of scooter? Je Rijschool Hendrik Ido Ambachtbepaalt helemaal zelf waar je heen gaat en welke route je neemt. Ook kun je lekker met je vrienden en vriendinnen op pad gaan naar een gezellig dagje uit of een middagje shoppen in de stad. Natuurlijk heb je dan nog wel even je rijbewijs nodig en daarvoor ben je bij Rijschool Break op de goede plek. In tegenstelling tot veel andere rijscholen bieden wij je als rijschool Hendrik Ido Ambacht namelijk de mogelijkheid tot het volgen van zowel autorijles als scooterles en motorrijles. Het maakt dus niet uit waar jij voor kiest, wij hebben voor iedere expertise de juiste topinstructeurs voor je klaarstaan.

Rijles in je eigen omgeving

Het grote voordeel van lessen bij Rijschool Break is dat je de hele week bij ons terecht kunt. Heb je het door de week dus druk met school of werk, dan kun je jouw rijles gewoon in het weekend inplannen. Tijdens de lessen neemt één van onze 8 instructeurs en instructrices je mee op weg in de vertrouwde en bekende omgeving van Hendrik Ido Ambacht. We zijn dus altijd bij je in de buurt en staan klaar om je als cursist op onze rijschool te ontvangen.

Te veel betalen? Niet bij Rijschool Break!

Bij Rijschool Break betaal je nooit te veel voor je lessen. Al onze tarieven worden dan ook altijd vermeld inclusief BTW en de huur van het lesvoertuig tijdens de rijlessen en het examen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je kunt bij ons losse lessen volgen, maar ook kiezen voor een lespakket. Als je benieuwd bent naar hoe het is om auto of motor te rijden, kun je een proefles volgen. Voor een proefles van 100 minuten betaal je overigens maar € 40,-! Meld je dus vandaag nog aan!

 

Rijles Actietarieven