Rijschool Dordrecht2017-11-21T19:36:13+00:00

Rijschool Dordrecht

Rijschool DordrechtRijschool Break is gevestigde rijschool in Dordrecht en Rotterdam. Dordrecht en Rotterdam zijn echter niet de enige plaatsen waar rijschool Break rijlessen verzorgt. Zo geeft rijschool Break ook rijles in de omstreken van Dordrecht en Rotterdam. Ben je op zoek naar een rijschool in Dordrecht dan ben je bij rijschool Break aan het juiste adres! Bij rijschool Break staat kwaliteit & klanttevredenheid centraal. Rijschool Break vindt het erg belangrijk dat haar leerlingen met plezier het rijbewijs behalen.

Rijles in Dordrecht

Als je woont in Dordrecht of de directe omgeving, zal je ook rijexamen doen bij het CBR in Dordrecht. Tijdens de rijlessen van Rijschool Break werk je samen met jouw vaste instructeur en lesauto toe naar jouw rijexamen. Het examengericht rijlessen zorgt ervoor dat jij optimaal wordt voorbereid op het rijexamen. Tijdens je rijles in Dordrecht zul je dan ook veelvuldig de examenroutes rijden zodat jij goed voorbereid aan jouw rijexamen begint.

Klanttevredenheid staat centraal!

Bij Break, Rijschool Dordrecht staat klanttevredenheid centraal. Tijdens het rijlessen zal je dan ook op een plezierige en leerzame manier begeleid worden door de instructeur. Alle instructeurs van rijschool Break zijn ervaren instructeurs met één doel, zorgen dat jij je rijbewijs behaalt! Rijschool Break werkt alleen met ervaren instructeurs en nette verzorgde lesauto’s. Mocht je met jouw huidige instructeur of lesauto niet tevreden zijn dan kun altijd contact opnemen met rijschool Break zodat je jouw rijlessen kunt volgen bij de instructeur en lesauto die bij jou past.

Rijles dordrecht

Wil je meer informatie over onze rijschool in Dordrecht, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Rijschool Break, de rijschool van Rotterdam, Dordrecht en omstreken.

Aanmelden