Rijschool Delft

/Rijschool Delft
Rijschool Delft2017-11-21T15:52:18+00:00

Rijschool Break, lessen bij dé rijschool in Delft

Rijschool DelftBen jij op zoek naar een Rijschool Delft? Dan ben je bij Rijschool Break aan het juiste adres. Jouw wensen staan centraal en het belangrijkste is dat je je tijdens de rijles op je gemak voelt. Je leert sneller wanneer het leuk en gezellig is, belangrijk dus dat er een klik is met je instructeur. Wij hebben 8 ervaren instructeurs en instructrices, waaronder met ruim 20 jaar ervaring. Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid zijn de kernwaardes waar onze collega’s naar streven. Elke les halen we je op en brengen we je uiteraard ook weer thuis. Je kan je lessen vooruit inplannen, maar ook aan het eind van elke les een nieuwe les inplannen. Handig wanneer je een flexibel werk/school rooster hebt!

Bekijk de Tarieven!

Vaste instructeur, vaste lesauto

Wanneer de klik er is met je instructeur of instructrice, dan zal dit je vaste instructeur zijn. Elke les zal je in dezelfde auto rijden, zodat je op je examen maximale ervaring hebt opgedaan in de auto waar je het praktijkexamen in aflegt. Er zijn diverse lesauto’s beschikbaar. Mocht je een voorkeur hebben voor een specifieke lesauto, dan is dit vooraf aan te geven. Deze lesauto’s zijn momenteel beschikbaar:

  • Volkswagen Polo
  • Volkswagen Golf 7
  • Volvo V40
  • Fiat Punto

Slagingspercentages Rijschool Delft

Ruim de helft slaagt in één keer voor het examen, bij het herexamen is dit ook ruim de helft! Het slagingspercentage voor het AVB examen ligt zelfs op 96-100% bij het eerste examen. Doordat onze instructeurs met jou kijken naar het ideale lesschema en jij het tempo aangeeft, houden we het slagingspercentage zo hoog mogelijk.