Autorijles

//Autorijles
Autorijles2017-11-15T16:02:20+00:00

Autorijles Rotterdam | Rijschool Rotterdam & omstreken

Je gaat starten met autorijles nemen, maar voor welke rijschool kies je nu?autorijles
In het kort zullen wij iets uitleggen over de autorijlessen bij Break.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens de rijlessen.
Tijdens de rijlessen leer je sneller als je plezier hebt, dus een gezellig klik met de instructeur is waar wij voor gaan!

Je wordt iedere rijles thuis opgehaald en aan het eind van de rijles ook weer thuis gebracht.
Aan het eind van de rijles kun je een nieuwe afspraak inplannen met de instructeur, handig voor als je een variërend weekrooster hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere rijlessen voorruit in te plannen.

Iedere leerling volgt de rijlessen bij een vaste instructeur en een vaste lesauto. Mocht het niet klikken met de instructeur waarbij je de rijlessen volgt, geef ons dan een seintje, dan regelen wij dat je verder kunt met de rijopleiding bij een andere instructeur van Break.

Er wordt rijles gegeven in verschillende lesauto’s; volkswagen Golf 7, Volkswagen Polo, Fiat Punto, en Volvo v40. Mocht je een voorkeur hebben voor een type lesauto, dan kun je dit aangeven bij de aanmelding.

De rijlessen duren 50 minuten, maar omdat de leerling het autorijden sneller onder de knie krijgt door rijles te nemen in blokuren (twee rijlessen achter elkaar) worden de rijlessen uitsluitend aangeboden in blokuren.
Door rijles te nemen in blokuren heeft de leerling genoeg tijd om de bijzondere verrichtingen en andere instructie onderdelen te oefenen tijdens de autorijlessen.

Bij Rijschool Break werken instructeurs maar ook instructrices, dus mocht je het prettig vinden om bij een instructrice te lessen dan is dit geen probleem.

Tarieven