Rijles Ridderkerk

/Rijles Ridderkerk
Rijles Ridderkerk2017-11-21T18:52:48+00:00

Professionele en voordelige rijles in Ridderkerk met een hoge slagingskans

Rijles RidderkerkWil je rijles Ridderkerk, dicht bij huis en met de grootste kans om te slagen? Rijschool Break verzorgt aantrekkelijke auto- en motorlessen én helpt je aan het theoriecertificaat. Ons team van acht professionele instructeurs en instructrices heeft meer dan twintig jaar leservaring en is getraind om leerlingen op hun gemak te stellen en van eventuele faalangst af te helpen. Autorijden moet plezierig zijn, zo luidt ons credo. Je wordt op veilige wijze klaargestoomd voor je CBR-examen en geniet van een voordelig lestarief. Kies voor een proefles of voor een goedkoop actiepakket om extra voordelig je auto- of motorrijbewijs te halen.

Auto- of motorrijles op je eigen niveau

Bij Rijschool Break krijgt iedereen rijles op zijn of haar eigen niveau. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in de lessen en je een click hebt met de instructeur of instructrice. Er wordt autorijles gegeven in een VolvoV40, Fiat Punto, Volkswagen Polo en Volkswagen Golf 7. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde auto, kun je dit bij je aanmelding aangeven. De rijlessen in Ridderkerk voor auto en motor worden in blokuren van honderd minuten gegeven, omdat dit de beste manier is om het autorijden goed te leren. Je mag gespreid of per rijles betalen.

Zes dagen per week rijles in Ridderkerk

Je kunt zes dagen per week een rijles in Ridderkerk volgen. Bij de motorrijlessen zijn motorjassen, helmen en handschoenen in bruikleen beschikbaar. Het motorexamen bestaat uit drie delen: theorie, AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming). De theorieles voor auto en motor wordt klassikaal in kleine groepjes gegeven, met duidelijke uitleg en tijd voor persoonlijke aandacht. In de dag- of avondcursus is ook een gedegen examentraining opgenomen.

Meer weten over de aantrekkelijke en betaalbare auto- en motorrijlessen in Ridderkerk? Bel ons op (06 – 24 52 49 30) of stuur ons een e-mail (info@rijschoolbreak.nl) en wij reageren zo snel mogelijk. Je kunt je ook via het online contactformulier direct aanmelden voor de diensten van Rijschool Break.

Bekijk de Tarieven