Rijles Rhoon

/Rijles Rhoon
Rijles Rhoon2017-11-24T09:21:32+00:00

Rijles in Rhoon en omstreken

Rijles Rhoon Woon jij in Rhoon en omstreken en ben je op zoek naar een goede rijschool voor het volgen van rijles in Rhoon? Dan zit je goed bij onze rijschool, Rijschool Break! Als je lessen volgt bij ons ben je verzekerd van een voordelige, professionele en snelle rijopleiding die leidt tot het behalen van je rijbewijs. Daarna kun je, met je rijbewijs op zak, met een vertrouwd gevoel de weg op en gaan en staan waar jij wilt! Heerlijk toch?

Onze mogelijkheden en service

De mogelijkheden van onze rijschool in Rhoon zijn breed en onze service wordt algemeen gewaardeerd door onze klanten. Bij Rijschool Break kun je kiezen uit meerdere pakketten met rijlessen, waarbij het voordeel voor jou flink kan oplopen. Voor slechts 695 euro koop je al het compactpakket, waarbij je 18 lessen krijgt en waarbij tevens het CBR-examen, administratiekosten en de huur van de lesauto inbegrepen zijn. Kies je voor het actiepakket van 895 euro, dan kun je maar liefst 26 lessen volgen die je afsluit met een rijexamen. Het rijexamen is ook bij dit pakket inbegrepen. Ten slotte kun je kiezen voor een totaalpakket. Deze kost 1300 euro voor 36 lessen en heeft als unieke extra service een tussentijdse toets. Uiteraard zijn in dit pakket ook de kosten voor administratie en het rijexamen opgenomen. Met een totaalpakket heb je nog meer kans om snel en voordelig je rijbewijs te halen!

Neem contact met ons op
Dus ben jij op zoek naar het volgen van kwalitatief uitstekende rijlessen in Rhoon, tegen scherpe tarieven? En wil jij leren autorijden van rijinstructeurs met jarenlange ervaring binnen de branche? Dan zit je echt helemaal goed bij Rijschool Break! Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen!

 

Rijles Actietarieven