Rijles Berkel en Rodenrijs

/Rijles Berkel en Rodenrijs
Rijles Berkel en Rodenrijs2017-11-21T19:12:33+00:00

Voor rijles Berkel en Rodenrijs kies je voor Rijschool Break

Rijles Berkel en RodenrijsWoon je in of in de omgeving van Berkel en Rodenrijs en zoek je een professionele en betaalbare rijschool om je auto- of motorrijbewijs te halen? Dan ben je bij Rijschool Break aan het juiste adres. Wij begeleiden je op deskundige en veilige wijze naar het theorie- en praktijkexamen van het CBR en zorgen ervoor dat je in het bezit komt van je auto- of motorrijbewijs. Onze instructeurs stellen je op je gemak en zijn gespecialiseerd in het omgaan met faalangst. Ervaar het zelf en kies voor rijles in Berkel en Rodenrijs bij Rijschool Break.

Zes dagen per week auto- of motorrijles

Rijschool Break geeft zes dagen per week rijles in Berkel en Rodenrijs. Onze acht instructeurs en instructrices beschikken over meer dan twintig jaar ervaring. Ze hebben al vele leerlingen aan hun auto- of motorrijbewijs geholpen. Kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Rijschool Break kan bogen op hoge beoordelingen, zoals blijkt uit de reacties op onze website. Je lest in blokuren, met een vaste rijinstructeur in een vaste lesauto. Je mag het lesgeld gespreid of per rijles betalen.

Eerst je theoriecertificaat halen

Alvorens je een auto of motor op de weg mag besturen, moet je eerst in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Rijschool Break verzorgt dagcursussen en avondcursussen. De klassikale lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er wordt duidelijk uitleg over de verkeersregels gegeven en je krijgt examentraining om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen van het CBR.

Wil je meer informatie over de theorie- en praktijklessen van Rijschool Break? Bel (06 – 24 52 49 30) of e-mail (info@rijschoolbreak.nl) ons en je krijgt binnen 24 uur antwoord. Of meld je meteen online aan en kies voor ons voordelige actiepakket van 26 rijlessen en CBR-examen.

Rijles Actietarieven