/Beoordelingen
Beoordelingen2017-11-13T20:53:12+00:00

Beoordelingen

Ben je geslaagd voor jouw rijbewijs of volg je op dit moment rijlessen bij Rijschool Break?
Het delen van jouw ervaring is erg belangrijk voor ons.

Uiteraard mag je ook in de beoordeling de naam van je instructeur vermelden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews
goede rij instructrice

Heb heel goed les gehad bij Geeta. Ik heb heel veel geleerd. Ik kwam van een andere rijschool waar ik niet goed les kreeg en ben toen via een vriendin bij Geeta gekomen. Ze geeft heel goed les en stelt je op je gemak wat mij ook zelfverzekerder maakte achter het stuur. Ook altijd gezellig met haar.

Goede rij instructrice

Nou ik heb heel veel geleerd van mijn rij instructrice Geeta! Ze legt de dingen erg goed uit en ze zorgt ervoor dat jij je op je gemaakt voelt en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Verder zorgt ze dat je alle handelingen op tijd leert!Ik heb een super goeie tijd gehad bij Geeta en ik en gelukkig in 1x geslaagd!!?

Geslaagd

Bij deze wil ik Sandjay bedanken voor de goed lessen,Moest veel leren in vrij korte tijd hij was af en toe streng maar wel rechtvaardig veel geleerd en in een maal geslaagd bedankt.

Geslaagd

Ik wil sandjay bedanken het was een leuke tijd, hij is een goeie instructeur!

ceeta

ik heb de laatste 2 maanden rijles gehad van ceeta.die tijd was een goede tijde tijd ze heeft me super voorbereid op me examen,Dankzij ceeta ben ik in 1x geslaagd.ik zou ceeta bij iedereen aanbevelen

Top rijles!

Zeer ervaren instructrice, heb het ook erg naar mijn zin gehad. Ik wil Geeta ontzettend veel bedanken voor haar moeite en de leuke tijden. Ze luistert goed naar je en houdt rekening met wat je haar verteld.Zal haar echt missen nu dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!

Goede rijschool

Goede lessen gekregen!

Hele fijne rijschool!

Rijschool Break is een hele fijne rijschool! In korte tijd heb ik hier héél veel geleerd én ben ik in 1 keer geslaagd! De instructeur gaf op een fijne manier les, soms streng, maar rechtvaardig, en met veel humor! Bedankt, Prakash! 🙂

Super!

Zeer goede rijschool!Mijn instructeur was Sandjay en hij heeft mij veel bijgebracht in een korte tijd. Ik ben erg tevreden met de manier van lesgeven.Zeker een aanrader! 🙂

Geeta mij held

Eindelijk me rijbewijs en dat allemaal dankzij geeta ze geeft super les neemt dr tijd om alles te leren ik ga der echt missen top vrouw mog je willen gaan lessen raad ik haar zeker aan !!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»